Keittiö on kodin sydän

Keittiö on kodin sydän. Sen lämmössä valmistuu niin lapsuuden kaakaohetket kuin myöhemmät kynttilaillallisetkin. Keittiö on paikka, jossa luodaan muistoja. Meillä jokaisella on ne hetket, joita keittiön lämpö on maalannut sielujemme herkimpiin sopukoihin. Miten mahtavalta tuoksuu vastaleivottu pulla, sekin, joka muistuu lapsuudesta. Ja maitolasi, kylmä maito yhdessä pullan tai leivän kanssa piirsi pienen ihmisen mieleen kuvan kultamaasta, jota kustutaan keittiöksi.

Olipa muistosi keittiöstä minkälainen tahansa, olipa sen pullan tai pitsan tuoksuinen, on se kuitenkin paikka, joka kutsuu ja kokoaa perheen yhteen. Jokainen käy siellä.

Arjen luksus ei estä käytännöllisyyttä

Mielestäni jokainen ihminen on keittiön arvoinen. Jokaisen emännän pitäisi saada kokea ainakin kerran elämässä, että nyt on juuri sellainen keittiö kuin halutaankin. Tässä kohteessa luotiin luksusta. Keittiöstä haluttiin avara, joten siihen ei tullut saareketta. Samalla sen haluttiin olevan puhdaslinjainen ja pinnoiltaan kiiltävä.

Remontteri teki perhaansa tarjotakseen perheelle sen ansaitsemaa laatua. Kaksivärisyys luo moderniin keittiöön rytmin, joka hellii katsojaansa hyvän musiikin lailla.

Kaapistojen korkeakiiltoinen pinta on helppo pitää puhtaana, ja koko keittiö siistinä.

Pin It on Pinterest

Share This