Referenssit

Tällä sivulla esitellään Remontterin toteuttamia kohteita. Toivottavasti saat selkeän käsityksen siitä, minkälaisiin projekteihin ja hankkeisiin Remontterin osaaminen on omiaan. Jos harkitset jotain samankaltaista, mitä näet referensseissämme, niin ota rohkeasti yhteyttä. Katsotaan rauhassa, minkälainen remontti muuttaisi unelmasi todellisuudeksi.

Remontteri Ari Heikkilä teki keittiöremontin asunnossamme syksyllä 2016. Hän perehtyi työhön 
huolellisesti, ja luottamus projektin onnistuneeseen toteutukseen syntyi jo ensikäynnillä. 
Olemme erityisen iloisia Arin monista hyvistä ideoista, joilla saimme alkuperäistä suunnitelmaamme 
paremman lopputuloksen.

Itse remontin aikataulu piti sovitusti ja meidän kannaltamme stressittömästi. Remontteri huolehti 
tekijät myös keittiöremontin sähkö- ja putkitöille. Lisäksi hän ratkaisi joustavasti remontin 
aikana tulleet ongelmat.

Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun ja valmiita jatkamaan 
yhteistyötä Arin kanssa myös jatkossa.
Merja ja Miikka Hurme, Kaarina

Ari Heikkilä teki asunnossani ensin keittiöremontin, jossa keittö siirrettiin kokonaan toiseen huoneeseen. Olin erittäin tyytyväinen huolellisesti ja aikataulussa tehtyyn työhön sekä Arin tyylikkäisiin ratkaisuihin mm. valaistuksen suhteen. Keittiöremontin perusteella oli helppo antaa myös kylpyhuoneremontti Arin tehtäväksi. Ari teki ehdotuksen tilasuunnitelmaksi. Yhdessä valitsimme kaakelit ja kalusteet. Aiemmin erillinen sauna ja kylpyhuone yhdistettiin laajemmaksi kylpyhuone-kodinhoitohuoneeksi, johon laitettiin tassuamme keskelle. Ari huomioi huolellisesti märkätilan vaatimukset. Valaistusratkaisut olivat jälleen kekseliäitä ja toimivia!

Voin lämpämästi suositella Ari Heikkilää kodin remonttien tekijäksi. Ari tekee huolellista työtä, ratkaisee ongelmakohdat kekseliäästi ja on luotettava henkilö, jolle uskaltaa antaa oman kodin avaimet.

LIisa Lehtonen

Pin It on Pinterest