Uudista keittiö minibudjetilla

Keittiö on usein kodeissa paikka, joka herättää tunteita. Olohuoneen vanha tapettikaan saa vain harvoin yhtä paljon huomiota kuin keittiö. Olipa se uudehko tai jo aikoja sitten vanhentunut ja kulahtanut, niin aina löytyy aihetta haaveiluun. Olisi ihana saada se unelmien ”puustellikeittiö”.

Mielestäni liian moni päätyy kokonaan uuteen keittiöön tilanteessa, jossa keittiön ilmettä olisi mahdollisuus uudistaa radikaalistikin keittiöremonttiin verraten vähäisillä muutoksilla. Kaappien ovet voidaan aina maalata, jotta se ihana, unelmien väri saa vihdoinkin vallata keittiön. On suorastaan hämmästyttävää, miten paljon keittiön ilme muuttuu pelkästään ovien ja laatikoiden etulevyjen maalaamisella ja vetimien vaihtamisella.

Tasojen ja välitilaratkaisujen vaihtaminen on vaivatonta, kuten kaikki edellä kuvattukin. Voit siis saada ilmeeltään täysin uuden keittiön ilman kaiken olemassa olevan purkamista ja pitkäaikaista häiriötä. Uudistettu kaapisto yhdessä nykyaikaisten koneiden kanssa muuttaa keittiösi ilmeen hetkessä murto-osalla kustannuksista ja ennen kaikkea työajasta verraten varsinaiseen remonttiin.

Harkitse, mikä kaittiössäsi on parasta ja mihin suuntaat resurssisi, jotka ovat, kuten useimmilla meillä, rajalliset, niin sinun ei tarvitse katua myöhemmin tuuleen revittyjä rahojasi.

Pin It on Pinterest

Share This